Latest topics | » Герои на известни личностиПет Ное 25, 2011 2:16 pm by Tinsley Carmichael » Търся си брат/сестра или роднина?Вто Авг 02, 2011 5:20 pm by Виктория Блейд» Размяна на банериВто Авг 02, 2011 4:02 pm by Виктория Блейд» Търся си някой за Рп?Вто Авг 02, 2011 3:56 pm by Виктория Блейд» Имението Милър Сря Юли 20, 2011 8:13 am by Виктория Милър» Имението на Алекса БлейдВто Юли 19, 2011 12:53 pm by Алекса Блейд» Търся си съквартирант/ка?Вто Юли 19, 2011 12:39 pm by Джейн Клемент» Търся си враг?Вто Юли 19, 2011 12:37 pm by Джейн Клемент» Спам №1 Вто Юли 19, 2011 12:25 pm by Катрин Фрийман» СЪОБЩЕНИЯ!!!Вто Юли 19, 2011 12:03 pm by Катрин Фрийман |
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 71, на Пон Окт 14, 2024 3:22 am |
|
| Черният водопад | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Катрин Фрийман Admin
Брой мнения : 192 Join date : 22.05.2011
| Заглавие: Черният водопад Пон Май 23, 2011 4:48 pm | |
| | |
| | | Катрин Фрийман Admin
| Заглавие: Re: Черният водопад Пон Май 23, 2011 11:29 pm | |
| Никога до сега не ми е било толквоа скучно..Чак ми беше странно,но така е като повечето ми приятели заминаха за почивните дни из други държави,а аз реших да остана тук.. В момента се чудя имам ли акъл да отказвам такива предложения...Направо се засрамвам..Син Сити не е същото място без тях..Как ли е в Рим,Виена..Париж..охх стига съм мислила,че ей сега ще си хвана самолета и ще замина при тях.. но не мяма да го направя..защото ще ми кажат в очите "Видя ли,че дойде..че искаше., "Кого ще лъжеш","Защо се правиш на инат"... Ъъ..определено нямам нерви за това..Така,че ще си седя на задник още няколко дена и ще ги изчакам да се върнат.. Пък после аз ще им натривам носовете..Какво са изпуснали..Не съм ли гениална?.. Седнах на един камък,след което събух обуквите си и потопих краката си във водата..Беше студена,но не ми пукаше Особено.. Чувах някакъв зад мен..Но не ме интересуваше кой идва..Като наближи,той сам ще почне да разпитва..защо аз да си правя труда?.. | |
| | | Елена Гилбърт Ученичка
Брой мнения : 37 Join date : 23.05.2011
| Заглавие: Re: Черният водопад Пон Май 23, 2011 11:39 pm | |
| Беше ми толкова скучно!Реших да се поразходя наоколо и знаех едно перфектно място!Водопадите..Странното беше,че хората ги кръщаваха.Стигнах до така наречения ''Черният водопад''.Докато се приближавах към него,съзрях някакво момиче,което беше седнало на един камък и беше потопило краката си във водата.Приближих се до нея и казах: - Здравей! Усмихнах й се дружелюбно. | |
| Заглавие: Re: Черният водопад Пон Май 23, 2011 11:47 pm | |
| Искрено се надявах,да не ме види..Оох..какво се превземах,да не съм прозрачна?.. Въпреки,че в такива моменти определено ми се искаше да съм..Сега или трябваше да се правя на добришка,нещо което изобщо не ми се отдаваше.. Или да я дразня адски много..Да й извадя нервите..И да си тръгне със съвсем друго изражение.. И все пак..нали уж има добро на този свят..Щях да поиграя малко театър..Какво ми струваше?.. -Здравей..-усмихнах се леко.. -Какво правиш тук сама толкова късно?..-когато я огледах по-добре видях,че е младо момиче..Под младо имам предвид ученичка.. | |
| Заглавие: Re: Черният водопад Пон Май 23, 2011 11:53 pm | |
| Тя ме попита какво правя тук.Всъщност и аз не знаех!Погледнах я и казах: - Разхождам се.. Подсмихнах се. Въздъхнах и казах: - Ами ти? Повдигнах леко вежда. | |
| Заглавие: Re: Черният водопад Пон Май 23, 2011 11:58 pm | |
| Хмм..можех ли да й кажа какво всъщност правя тук?..Май не..не се доверявах така лесно.. -Ами почивам си малко на чист въздух..ей така.. Усмихнах й се..въпреки,че не ми идваше много отвътре.. -Трябва да знаеш,че тези места са много коварни и всякакви тъпове могат да те нападнат.. Е поне за това бях искрена..А тя ме погледна очудено.. -Мен не ме гледай,аз се бия по-добре и от момче..Пък и те ме знаят..Така,че... Повдигнах вежда.. -Новата мръвка си е друго нещо... Е вече започнах да ги ръся глупостите.. | |
| Заглавие: Re: Черният водопад Вто Май 24, 2011 12:04 am | |
| Тя ми каза,че тези места били коварни и можело да ме нападнат.Погледнах я учудено.Не бях чувала за това..Въздъхнах и отново я погледнах,а след това казах: - Мога да се пазя! Подсмихнах се. Седнах до нея и казах: - Между другото..аз съм Елена. Подадох ръка. | |
| Заглавие: Re: Черният водопад Вто Май 24, 2011 12:10 am | |
| Защо ли пък всички казваха така?..Вечно голеите борци..Ау..трябва да се засряма,че си мисля такива неща.. Погледнах я с повдигната вежда,но не казах нищо..Защото нямаше да е доволна от отговора е.. Седна до мен и се представи..За момент се замислих дали искам да знам коя е.. Дали искам тя да знае коя съм..Но се осъзнах,че страшно мн се вживям във филма.. -Аз съм Катрин.. Хванах ръката й.. -Е да имаш някаква интересна тема под ръка за избавяне от скуката?...
| |
| Заглавие: Re: Черният водопад Вто Май 24, 2011 12:48 pm | |
| Момичето хвана ръката ми и се представи.Попитаме дали интересна тема под ръка за избавяне от скуката.Въддъхнах и казах: - Хмм.. Замислих се за момент. - Ами нямам.. Засмях се и допълних: - Ами ми ти? | |
| Заглавие: Re: Черният водопад Вто Май 24, 2011 1:03 pm | |
| Супер просто..когато ми не ми трябваха теми..Имах ги в излишък..А иначе..нищо..куха като лейка.. Много се ядосвах така..И сега трябва да мълча като пълен идиот.. -Ами чак аз не мога да повярвам,че нямам тема..която да предложа..-поклатих глава.. -Всъщност съвсем скоро трябва да се видя с една пр...-спярх в началото на думата.. Нямах представа какви сме с Нина,но определено не бяхме приятелки.. -С едно момиче..с което трябва да си изясним доста неща.. | |
| Заглавие: Re: Черният водопад Сря Май 25, 2011 1:15 pm | |
| Засмях се леко на думите й.Погледнах я и казах: - Е явно и двете нямаме теми за разговор.. Подсмихнах се. Тя каза,че скоро трябва да се види с едно момиче.Първо явно щеше да каже приятелка,но се спря.Явно не бяха в добри отношения. | |
| Заглавие: Re: Черният водопад Сря Май 25, 2011 1:22 pm | |
| -Явно така се получаваше.. Усмихнах й се.. Не ме свърташе тук вече..трябваше да говорим и да си изясним всичко..Ами тогава защо още се мотаех,а не отида.. Ужас..ама и аз съм една..Пък и някакси знам какво ще се случи.. -Хей..много съжалявам,но трябва да вървя..Просто всичко в мен напира да разбера истината..-обясних й набързо.. -Надявам се това да не е последната ни среща..-усмихнах й се и изправих.. -Чао и до скоро..-подадох й ръка,след което се запътих отново към града.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Черният водопад | |
| |
| | | | Черният водопад | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |